Skinn høsten inn!

Et trendy skinnplagg går aldri av moten! Og denne høsten har vi tatt inn ikke bare et udødelig skinnskjørt, men også en rålekker skinnkjole. Disse plaggene er for den lekne og motebevisste kvinnen, med både edge og klasse. Hvem kan egentlig si nei til det?!?

Vi presenterer KCcattia Leather Skirt!

Cattia er alt du leter etter i et skinnskjørt. Men sin flatterende lengde som stopper over knærne, kan skjørtet både kombineres med høye støvletter, boots, sneakers og stiletter. Du velger selv hvilket uttrykk du vil gå for. Skjørtet lukkes med glidelås og en diskré knapp bak. Splitten gir både bevegelsesfrihet og gjør at modellen lettere passer til din fasong. To lommer i sidene er både praktisk og komfortabelt. Kle det opp med en trendy skjorte eller ned med en enkel t-skjorte eller singlet. Du velger din stil, vi har alt du trenger å kombinere dette skjørtet med.

Nærbilde av KCcattia skinnskjørt sammen med hvit bluse.           Dame iført KCcattia skinnskjørt i svart, med hvit bluse og svarte skoletter.          Nærbilde av KCcattia skinnskjørt i svart, sammen med hvit bluse og svarte skoletter.

Look at me! Cassie er her for å bli!

KCcassie er skinnkjolen som gir deg både komfort og et rått og stilig uttrykk i ett. Du kan faktisk ikke gå glipp av muligheten til å sikre deg denne kjolen som oser av kvalitet, tidløshet og eleganse. Med sin knappelukking i front kan du selv velge hvor tettsittende du ønsker kjolen i halsen, så kombiner den både med høstens fineste smykker eller en enkel topp inni for å variere uttrykket. Kledelige ballongermer gir kjolen et lekent uttrykk, og den flatterende A-fasongen gjør at kjolen henger svært pent på din kroppsfasong. Kjolen finnes i både mørk brun og svart, så her er det noe for enhver smak.

Dame  med nordisk utseende iført KCcassie skinnkjole i svart, sammen med svarte boots.           Nærbilde av dame med nordisk utseende iført KCcassie skinnkjole i svart.         Dame med nordisk utseende iført KCcassie skinnkjole i svart.

Vi elsker at Kaffe Curve viser oss at også plus size-mote kan være skikkelig trendy, og vi gleder oss til å se hvordan dere velger å style høstens skinnplagg – så husk å tagge oss i bildene deres på @kharmacurve på Instagram og Facebook.

 

Flere artikler

Hold deg varm med høstens utvalg av gensere og cardigans.

Med våre nydelige cardigans og strikkede gensere holder du deg varm i høstkulden. Ingenting er vel som…

Les artikkel

Blusehøsten 2023

Høsten er over oss, og høstmoten har virkelig gjort sin inntreden i motebildet. En sikker vinner denne…

Les artikkel

KCleana; buksen som har tatt moteverden med storm

KCleana chino pants er plus size modellen av Kaffes populære KAlea, som har gått som en farsott…

Les artikkel