KCleana; buksen som har tatt moteverden med storm

KCleana chino pants er plus size modellen av Kaffes populære KAlea, som har gått som en farsott på sosiale medier sommeren igjennom. Influensere hyller modellen, og kan rett og slett ikke få nok av den. Buksen er like allsidig og komfortabel som den er anvendelig. Og la oss ikke glemme, den har et tidløst design som sitter som støpt på dine kurver! Vi introduserer; KCleana. Buksen du ikke kan være foruten i din basisgarderobe!

Hva gjør KCleana så unik?

I tillegg til å være en del av vårt basissortiment, som rett og slett betyr at det er en bukse som kommer igjen i nye farger hver sesong, er det en underdel som passer enhver anledning. Den er stilren i modellen, og varieres i benlengde og farger etter sesong. Høstens modell har i motsetning til en slengbukse, rette bein og er som navnet tilsier en kortere modell. Det både behagelige og elastiske materialet gjør KCleana til en bukse du ikke vil ta av deg, og med sine rene linjer og diskré design er det den perfekte buksen å kle opp og ned etter behov.

KCleana 1           KCleana 3           KCleana 5

 

Styling

Det som virkelig skiller KCleana fra andre bukser er deres allsidighet, og den unike kombinasjonen av komfort og stil. Kle dem opp med en bluse og høye hæler for et elegant kveldsantrekk, eller med et par sneakers, en uformell topp og en lang cardigan for et mer avslappet uttrykk. Vi simpelthen elsker KCleana i kombinasjon med vår KCsissel skjorte for en dag på kontoret, og KCjakobine topp for en elegant kveldslook.

Nyt å føle deg velkledd i enhver anledning med høstens desidert største buksetrend! Klikk hjem ditt eksemplar i dag!

Flere artikler

Skinn høsten inn!

Et trendy skinnplagg går aldri av moten! Og denne høsten har vi tatt inn ikke bare et…

Les artikkel

Hold deg varm med høstens utvalg av gensere og cardigans.

Med våre nydelige cardigans og strikkede gensere holder du deg varm i høstkulden. Ingenting er vel som…

Les artikkel

Blusehøsten 2023

Høsten er over oss, og høstmoten har virkelig gjort sin inntreden i motebildet. En sikker vinner denne…

Les artikkel