Blusehøsten 2023

Høsten er over oss, og høstmoten har virkelig gjort sin inntreden i motebildet. En sikker vinner denne sesongen er blusen. Et antikt plagg som har utviklet seg gjennom århundrer. Blusen er en svært anvendelig overdel som enkelt tilpasser seg trender og sesonger. Med ulike materialer som viskose eller bomull, detaljer som puffermer eller blonder, og ikke minst ulike farger og mønstre, vil høstsessongens utvalg av bluser gi deg et hav av muligheter til å pynte opp og ned dine bukser og skjørt. Blusen er og blir et nøkkelplagg i enhver garderobe, og det finnes utallige måter å style blusen på. Se våre tips her!

Statementblusen!

Ingenting er som en bluse som roper; Se på meg! Statementblusen skiller seg ut med sine sterke farger og oppsiktsvekkende og dramatiske mønstre. Kombiner den gjerne med en enkel bukse eller nøytralt skjørt for å spisse antrekket ditt og fargelegge høstgarderoben. Vi elsker våre bluser KCdiana og KCamy til en ensfarget bukse som KCleana chino pants eller KClasa Flora jeans.

CKamy bluse

Basisblusen

En annen bluse du må se opp for denne sesongen er basisblusen. Med sine florlette kvaliteter, og diskré detaljer passer den perfekt under blazeren på kontoret, eller under en deilig, varm cardigan. Basisblusen vil med sine nøytrale farger gi deg uante kombinasjonsmuligheter og sørge for at du alltid har en overdel som passer enhver anledning. Sjekk ut KCbirte eller KCdory om du trenger plagget som redder høstgarderoben.

KCBirthe Bluse          KCdory bluse          KCdory bluse

Detaljblusen

Blusen kan ikke minst spille hovedrollen i ditt antrekk. Detaljblusen kjennetegnes ved sine nydelige og gjennomførte detaljer, som gjør smykker og en eventuell blazer overflødig. Detaljblusen kan skille seg ut både ved nydelige strukturer i stoffet, blonder og kniplinger, eller spesielle utforminger i halsen og på ermene. La detaljblusen gjøre jobben for deg når du ønsker å stråle litt ekstra. Med KCsilla eller KCsusse er vi sikker på at du vil føle deg både velkledd og vakker.

KCsille bluse           KCsille bluse          KCsille bluse

Vi gleder oss til å se deg i høstens bluser! Ikke glem å tagge oss på @kharmacurve når du har mottatt dine favoritter!

Flere artikler

Skinn høsten inn!

Et trendy skinnplagg går aldri av moten! Og denne høsten har vi tatt inn ikke bare et…

Les artikkel

Hold deg varm med høstens utvalg av gensere og cardigans.

Med våre nydelige cardigans og strikkede gensere holder du deg varm i høstkulden. Ingenting er vel som…

Les artikkel

KCleana; buksen som har tatt moteverden med storm

KCleana chino pants er plus size modellen av Kaffes populære KAlea, som har gått som en farsott…

Les artikkel